Een huisbezoek voor juridische hulp bij letselschade

Als u letselschade oploopt bij een ongeval of ander incident, dan kan dit grote gevolgen hebben op uw persoonlijke leven. Uiteraard zult u hinder hebben van de directe verwondingen. En die kunnen ernstig zijn. Zo ernstig, dat die ook tot gevolg kunnen hebben dat u bijvoorbeeld aanpassingen in huis moet laten aanbrengen. Enigszins vreemd is het dan ook dat wanneer u letselschade wilt eisen bij de aansprakelijke partij, u hiervoor naar het kantoor van een juridisch adviseur of verzekeraar zou moeten gaan. Immers, bij het vaststellen van de letselschade speelt uw persoonlijke situatie juist een belangrijke rol. De letselschadespecialist van Drost Letselschade brengt u in de regel dan ook een huisbezoek voor juridische hulp bij letselschade.

Waarom is een huisbezoek door de letselschade jurist zo belangrijk?

De experts van Drost Letselschade zijn ervan overtuigd dat zij u  het beste kunnen bijstaan als zij uw situatie door en door kennen. Dit houdt dus ook in dat u een huisbezoek van onze letselschade jurist of expert kunt verwachten, als u onze hulp vraagt. In uw thuissituatie kunnen wij een goede inschatting maken van de gevolgen van het u overkomen voorval en de daarbij opgelopen verwondingen of mentale schade. Bij u thuis kunnen wij de situatie inventariseren, zodat wij precies weten hoe uw privé-situatie er uit ziet en tegen welke problemen u als gevolg van het ongeval aanloopt. En dat maakt weer dat wij uw belangen optimaal kunnen behartigen richting de aansprakelijke partij of zelfs bij de rechter.

letsel

Juridische hulp aan huis na een ongeval door Drost Letselschade

Thuis bent u zichzelf en hier ervaart u hoe het is om de gevolgen van uw letselschade te dragen. Drost Letselschade vindt het dan ook niet meer dan vanzelfsprekend om juridische hulp aan huis na een ongeval aan te bieden. Daardoor kunnen wij ons nog beter in uw zaak inleven. Een huisbezoek kan ook plaatsvinden in het kader van het berekenen van uw schadevergoeding. Zo kunnen wij zien welke aanpassingen er in uw huis eventueel zijn aangebracht, of hoe uw mentale toestand is in uw thuissituatie.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op.