Wat zijn de nadelen van een rechtsbijstandverzekering bij letselschade claimen?

Als u als slachtoffer van een ongeval, of ander incident uw letselschade wilt claimen bij de aansprakelijke partij, dan is het verstandig om u te laten bijstaan door een deskundige. Deze deskundige stelt de wederpartij aansprakelijk, berekent de hoogte van de te vorderen schadevergoeding en begeleidt u in het gehele traject van schadeafwikkeling. Maar voor welk soort deskundige kiest u? Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Houdt u er dan wel rekening mee dat er nadelen aan een beroep op uw rechtsbijstandverzekering kunnen zitten.

Wat zijn de rechtsbijstandverzekering letselschade nadelen?

Er zijn in Nederland enkele grote rechtsbijstandverzekeraars. Het feit dat u diensten bij een grote verzekeraar afneemt, kan één van de nadelen van een rechtsbijstandverzekering letselschade zijn. Als de aansprakelijke partij voor de te vergoeden schade ook bij deze verzekeraar is aangesloten, kan feitelijk niet gezegd worden dat de rechtsbijstandverzekeraar dan onafhankelijk is. Los daarvan zijn rechtsbijstandsverzekeraars over het algemeen geen specialist in letselschadezaken. Dan valt niet uit te sluiten dat de specifieke kennis die nodig is om uw zaak met succes af te wikkelen ontbreekt. Bij Drost Letselschade weet u in ieder geval zeker dat de onafhankelijkheid gewaarborgd is, wij helpen enkel slachtoffers. Daarnaast hebben wij dusdanig veel ervaring met diverse soorten letselschadezaken, dat de nodige expertise voor een goede afwikkeling van uw letselschadezaak bij ons zeker aanwezig is.

letsel

Met Drost Letselschade geen last van het nadeel van een rechtsbijstandverzekering letselschade

Ook als uw letselschadezaak complex is en specifieke kennis nodig is, is Drost Letselschade de aangewezen partij om uw letselschade te claimen. Wij werken verder samen met een team van specialisten, waaronder ook medisch specialisten, dat alleen het belang van u als slachtoffer voor ogen heeft. Een nadeel van een rechtsbijstandverzekering letselschade, is dat u een premie betaalt. Bij ons betaalt u bij aansprakelijkheid niets. In de Nederlandse wet is namelijk bepaald dat u ook recht hebt op een vergoeding van de juridische kosten, die gemaakt zijn in verband van het verhalen van uw letselschade. Die kosten kunt u derhalve, naast uw eigen letselschade, bij de aansprakelijke partij claimen. Daarom declareren wij onze kosten bij de aansprakelijk gestelde partij en zijn bij aansprakelijkheid voor u als slachtoffer geen kosten verbonden aan onze dienstverlening.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op