Schakel onafhankelijke hulp bij letselschade in

Als u slachtoffer bent van een ongeval, of een ander incident waarbij u letselschade heeft opgelopen, dan is onafhankelijke hulp bij letselschade onontbeerlijk. Kennis van zaken en onafhankelijkheid zijn de belangrijkste eigenschappen die u zoekt in een expert die u bijstaat in uw letselschadezaak. Kennis van zaken is heel belangrijk, omdat u te maken kunt krijgen met heel specifieke problemen, zoals bijvoorbeeld het vaststellen van immateriële schade, die niet zo gemakkelijk in geld is uit te drukken, of het berekenen van verlies arbeidsvermogen. U heeft behoefte aan onafhankelijkheid, zodat u zeker weet dat de expert enkel uw belangen zal behartigen.

Bij letselschade is onafhankelijke hulp noodzakelijk

Veel mensen hebben een rechtsbijstandverzekering. Als u van de diensten van een rechtsbijstandverzekeraar gebruik maakt, dan kan de onafhankelijkheid nooit gegarandeerd worden. U weet immers niet of de aansprakelijke partij misschien niet ook bij dezelfde verzekeraar is verzekerd. Als dit het geval is, dan staat de onafhankelijkheid van uw rechtsbijstandverzekeraar sowieso ter discussie. In hoeverre kunt u uw specialist volop vertrouwen? Bij Drost Letselschade is onafhankelijke hulp bij letselschade gegarandeerd. Ons beleid is dat onze letselschadespecialisten enkel en alleen slachtoffers bijstaan. En daar wijken wij niet van af. Nooit! Zo weet u zeker wij geen andere belangen behartigen en dat uw belang centraal staat. Altijd! Dit is wel zo’n fijn idee, vooral als u in een kwetsbare situatie zit en dan ook nog door een zwaar traject van letselschadeafwikkeling moet gaan.

letsel

Ga voor onafhankelijke juridische hulp bij letselschade naar Drost Letselschade

Wanneer u als slachtoffer een vergoeding voor uw letselschade wilt eisen bij de aansprakelijke tegenpartij, dan doet u er goed aan om contact met Drost Letselschade op te nemen. Wij zijn volledig onafhankelijk en niet gebonden verzekeraars of andere instellingen. Wij onderschrijven de Gedragscode Behandeling Letselschade, beschikken over het Nationaal Keurmerk Letselschade en zijn aangesloten bij De Letselschade Raad, het NIVRE en het NIS. Naast onze onafhankelijkheid, garanderen wij u hiermee ook onze betrouwbaarheid.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op