Welke regeling letselschade is het beste voor uw situatie?

Bij letselschadezaken moet er vaak flink onderhandeld worden tussen het slachtoffer en de aansprakelijke partij om te komen tot een aanvaardbare afwikkeling van de schade. Dit zijn dikwijls juridische kwesties die lang kunnen voortslepen. Als u als slachtoffer uw letselschade wilt claimen bij de aansprakelijke partij, dan legt deze partij de claim meestal voor aan zijn of haar verzekeraar. Gaat u ervan uit dat het nooit het doel van deze verzekeraar is om u ruimhartig te betalen voor alle geleden schade. De ervaring leert, dat veel verzekeraars zaken bij voorkeur zo snel mogelijk afwikkelen tegen zo laag mogelijke kosten. Wellicht zullen zij u een regeling voor letselschade aanbieden.

Sluit geen letselschaderegeling af zonder een betrouwbare letselschadespecialist

Het kan zijn dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij contact met u opneemt om met u een letselschaderegeling te bespreken. Daarbij zullen zij ongetwijfeld ingaan op het feit dat de zaak voor u misschien te lang zal duren en dat dit misschien te zwaar voor u is. Ze zullen u een zogenaamde pragmatische regeling aanbieden, oftewel een afwikkeling van de zaak zonder uitvoerig onderzoek naar de ins en outs van de geleden schade. Dit kan aantrekkelijk klinken, en een dergelijke afwikkeling kan ook best aantrekkelijk zijn. Maar vaak wordt geen rekening gehouden met de gevolgen die u ondervindt op de lange termijn. Schakel daarom altijd een betrouwbare letselschadespecialist in, die de aangeboden letselschaderegeling voor u kan toetsen en ook de communicatie met de verzekeraar voor u op zich kan nemen.

letsel

Een regeling treffen voor letselschade met behulp van Drost Letselschade

Slachtoffer van letselschade? Drost Letselschade behartigt bij letselschade uw belangen. Wij kijken daarbij naar het verleden, maar zeker ook naar de toekomst. Wat zijn de eventuele toekomstige gevolgen van het u overkomen ongeval? Het is van groot belang, dat ook die toekomstige schade nauwkeurig in kaart wordt gebracht. Neemt u daarom contact met ons op om u te laten bijstaan door een ervaren letselschadespecialist. Wij kunnen voor u een goede regeling treffen voor letselschade. En daarbij houden wij ook de gevolgen in de toekomst nadrukkelijk in het oog.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op