Claim uw letselschade na een auto ongeval

Een auto ongeval loopt in veel gevallen gelukkig goed af. Vaak is er sprake van alleen maar blikschade. De verzekering van de veroorzaker wordt aangesproken om de schade te vergoeden, en daarmee is de kous af. Maar een auto ongeval kan ook grotere gevolgen hebben, als u door het ongeval gewond raakt. Loop u letselschade op door het ongeval, dan krijgt u wellicht te maken met medische kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden gedekt. Of u krijgt te maken met extra kosten, zoals die van een langdurige verzorging of aanpassingen in uw huis. Misschien loopt u door het ongeval wel inkomen mis. Daarnaast lijdt u mogelijk emotionele schade door het ongeval. Als dat zo is, moet de aansprakelijke partij ook smartengeld aan u betalen. Het berekenen van letselschade na een ongeval is lang niet altijd eenvoudig. U doet er dan ook goed aan om voor de afwikkeling van uw letselschade een letselschadespecialist van Drost Letselschade in te schakelen. Die weet als geen ander op welke vergoedingen u als slachtoffer na een ongeval, waarvoor een ander aansprakelijk is, recht heeft.

Wat is letselschade als u bij een auto ongeval letsel oploopt?

Als u bij een auto ongeval letsel oploopt, kunnen dit diverse soorten letsels zijn. Iedere vorm van letsel is vervelend, maar sommige vormen van letsel zijn lastiger vast te stellen. Twee hoofdsoorten van letsel kunnen kunnen onderscheiden worden: fysiek letsel en mentaal letsel. Fysiek letsel is een lichamelijke verwonding die zich zowel inwendig als uitwendig kan voordoen. Mentaal letsel is een stuk lastiger vast te stellen. Dit gaat om letsel van psychische aard: het geestelijk lijden dat zijn oorzaak vindt in het u overkomen auto-ongeval. Als het om vergoeding van letselschade gaat, wordt een onderscheid gemaakt tussen materiële schade en immateriële schade. Drost Letselschade kan als letselschadespecialist uw letselschade goed inventariseren.

Letselschade claimen met hulp van Drost Letselschade bij letsel na auto ongeval

Als deskundige letselschadespecialist met ruim 30 jaar ervaring, helpt Drost Letselschade u graag bij het berekenen en vaststellen van uw letselschade en de afhandeling hiervan met de voor het letsel aansprakelijke tegenpartij. Ongetwijfeld zal uw hoofd er na een ongeval niet na staan om met allerlei financiële zaken bezig te zijn. Toch is het verstandig om bij letsel na auto ongeval zo snel mogelijk een expert van Drost Letselschade in te schakelen. Hiermee kunt u veel problemen in de toekomst voorkomen.