Laat u compenseren voor letselschade auto ongeluk

Een auto ongeluk vindt meestal plaats in luttele seconden. Tijdens deze paar seconden kunnen zowel uw auto als u er behoorlijk gehavend uitkomen. Het is tijdens het onderzoek naar de oorzaak altijd belangrijk om te achterhalen hoe het ongeval is veroorzaakt. Degene die als verantwoordelijk wordt gezien is in principe ook degene die moet opdraaien voor de schade. Wanneer u letselschade auto ongeluk heeft opgelopen en u bent hier zelf niet schuldig aan, dan is uw schade vrijwel altijd te verhalen op diegene die u aanreed. Dit gaat niet alleen om materiële schade aan bijvoorbeeld uw auto. Ook letselschade, zoals medische kosten die niet onder de zorgverzekering vallen, aanpassingen in uw woning, kosten van noodzakelijke hulp, verlies van verdienvermogen en ook geestelijke schade zijn te verhalen.

Hoe kunt u na een auto ongeluk een vergoeding voor letselschade eisen?

U heeft misschien geen idee hoe u auto ongeluk letselschade kunt eisen bij de verantwoordelijke partij? Waarschijnlijk houdt u zich hier direct na het ongeluk ook niet mee bezig. Wanneer blijkt dat niet u, maar de tegenpartij de veroorzaker is van het ongeval, dan kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade. Welke kosten exact onder letselschade vallen en hoe hoog de vergoeding is waarop u aanspraak kunt maken, is zelf best lastig te berekenen. Misschien hebt u ook wel recht op een vergoeding voor immateriële schade. U doet er verstandig aan om u voor de afwikkeling van uw letselschadezaak te laten bijstaan door een ervaren en betrouwbare letselschadespecialist van Drost Letselschade. Uw op te eisen letselschade wordt nauwkeurig door hen vastgesteld en de specialisten van Drost Letselschade behoeden u voor een zwaar en soms lastig traject.

Schakel Drost Letselschade in na letselschade bij auto ongeluk

Al jarenlang is Drost Letselschade de specialist in het bijstaan van slachtoffers tijdens letselschadeprocedures. Betrouwbaarheid en vakkundigheid mag u dan ook zeker verwachten als u ons inschakelt om uw belangen te behartigen bij het claimen van letselschade. Wij zullen onze kosten namens u in rekening brengen bij de aansprakelijke partij. In de wet is bepaald dat de kosten van de ingeschakelde juridische hulp vergoed moeten worden door de aansprakelijke partij. De letselschade van gevolg van een auto ongeluk, die Drost Letselschade namens u claimt is dan ook daadwerkelijk voor u.