Drost Letselschade claimt voor u uw letselschade na een verkeersongeval

Bij een verkeersongeval kunnen verschillende partijen betrokken zijn. Voor iedere partij is het verschrikkelijk om een verkeersongeval mee te maken, maar de Nederlandse wetgeving maakt wel onderscheid tussen de verschillende partijen. Fietsers en voetgangers worden volgens de wet als ‘zwakke’ verkeersdeelnemers gezien. Dit is eigenlijk ook wel logisch, want als fietser of voetganger bent u bijzonder kwetsbaar. Daarom wordt u in beginsel door de wet beschermd en hebt u vaak recht op een (gedeeltelijke) vergoeding van uw schade, ook als u zelf (deels) schuld had aan het ongeval. Heeft u letselschade opgelopen als zwakke verkeersdeelnemer? Schakel dan een ervaren letselschadespecialist van Drost Letselschade in voor de behandeling en afwikkeling van uw letselschade.

Na een verkeersongeval letselschade? Laat u bijstaan door een letselschadespecialist

Als zwakke verkeersdeelnemer (fietser of voetganger) slachtoffer geworden van een verkeersongeval? Dan wordt u door de Nederlandse wet goed beschermd en hebt u, uitzonderingen daargelaten, recht op een schadevergoeding van de aansprakelijke partij. U kunt uiteraard ook een verkeersongeval krijgen als bestuurder van een auto. Als u een verkeersongeval krijgt met een ander motorvoertuig, wordt als eerste gekeken naar de schuldige. Als blijkt dat u niet schuldig bent aan het ongeval, dan is de kans groot dat u recht hebt op een vergoeding van uw letselschade van de schadeveroorzakende wederpartij. Welk soort verkeersdeelnemer u ook bent, wanneer u na een verkeersongeval letselschade wilt claimen, laat u dan bijstaan door een letselschadespecialist. U weet dan wat de mogelijkheden zijn en u weet zeker dat alle schade wordt meegenomen. Daarnaast heeft u een goede belangenbehartiger voor de afwikkeling van de letselschadezaak.

letsel

Drost Letselschade is uw letselschade adviseur na een verkeersongeval

Wilt u de wederpartij aansprakelijk stellen en een schadevergoeding eisen voor uw letselschade? Neem dan contact op met Drost Letselschade. Tijdens een vrijblijvend eerste advies wordt de haalbaarheid van de door u voorgelegde zaak al snel duidelijk. Als u daadwerkelijk overgaat tot het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, dan berekenen wij voor u de totale letselschade. Dat houdt in: zowel de materiële, als de immateriële letselschade. Tijdens de behandeling van uw dossier zijn wij uw woordvoerder, zodat u niet wordt belast met lastige gesprekken en correspondentie. Het is een fijne gedachte, te weten dat een deskundige partij achter u staat en uw belangen optimaal behartigt.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over letselschade?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.