Een schadevergoeding eisen bij letselschade na een ongeluk

‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’, luidt het spreekwoord en dit klopt helemaal. Een ogenblik van onoplettendheid kan ervoor zorgen dat u gewond raakt bij een verkeersongeval of een bedrijfsongeval. En ook al was het een moment van onoplettendheid, het hoeft niet uw schuld te zijn. Bent u bijvoorbeeld betrokken bij een bedrijfsongeval, dan kan het zijn dat uw werkgever niet de vereiste veilige omstandigheden heeft gecreëerd. Hiervoor is hij volgens de wet wel verantwoordelijk. Dit wordt de zorgplicht genoemd. Heeft u letselschade na een ongeluk op het werk opgelopen? Mogelijk is uw werkgever hiervoor aansprakelijk en kunt u een schadevergoeding eisen.

Een ongeluk met letselschade? De letselschadespecialist helpt u

Een bedrijfsongeval vindt geregeld plaats. Vaak gaat het om kleine ongelukjes zonder dat u veel letsel oploopt. Maar een bedrijfsongeval kan ook grotere gevolgen hebben. U kunt zwaar gewond raken, waarbij u weken of maanden in het ziekenhuis ligt, een lange revalidatieperiode tegemoet gaat of zelfs arbeidsongeschikt raakt. Dit raakt uw persoonlijke leven direct. U heeft dan mogelijk te maken met verlies van inkomsten, extra medische kosten die niet door uw zorgverzekering gedekt worden en er moeten wellicht aanpassingen aan de woning uitgevoerd worden. Deze kosten kunt u verhalen op uw werkgever, als hij aansprakelijk is voor het u overkomen bedrijfsongeval. Hoewel u het misschien eng vindt om uw werkgever aansprakelijk te stellen, is dit niet nodig. De werkgever is hier meestal voor verzekerd. Daarom is het na een ongeluk met letselschade op de werkvloer verstandig om een letselschadespecialist in te schakelen.

letsel

Drost Letselschade is uw partner bij letselschade na een ongeluk

Het aansprakelijk stellen van uw werkgever en een vergoeding voor opgelopen letselschade eisen, moet u niet alleen doen. Schakel daarvoor een specialist van Drost Letselschade in. In de afgelopen 30 jaar hebben wij de letselschadezaken van meer dan 20.000 cliënten afgewikkeld. Ook letselschadezaken als gevolg van bedrijfsongevallen. Bij letsel heeft u al meer dan voldoende zorgen en daar kunt u een zwaar traject voor het eisen van een vergoeding voor uw letsel niet bij gebruiken. Dit doen wij dan ook voor u. Wij stellen uw werkgever aansprakelijk, berekenen de hoogte van uw letselschade en blijven u ondersteunen totdat uw dossier is afgewikkeld.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over letselschade?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.